BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, May 1, 2011

3rd day: Five things I hate

1. Hope VIII.
Sebenarnya aku tak kisah dengan apa yang kau wat kat aku. Marah aku pon sekejap je. Tapi cara kau treat kawan aku memang aku tak boleh terima. TAHNIAH ! Kau dapat no 1



2. Kucing. 
Yang ni aku tak perlu cakap banyak.
    3. Perempuan atau lelaki yang emo dengan hal-hal cintan-cintan.
    Cool boleh ? Tak berbaloilah nangis untuk mereka. Dia yang tinggal kau. Dia lah yang rugi. So, dia lah yang patut nangis !




      4. Legging.
      WT FUCKrul ! Lebih-lebih lagi kalau perempuan bertudung. Itu bukan seluar okay ? Itu sarung nangka ! Ada faham ?

      5. Aku buat akronim tapi aku lupa that letter stand for what.
      Grrr. Especially time exam ! Rasa nak pergi godek-godek balik note.





        2 comments:

        NurAfeeqah said...

        errr, tah pasal jantan ke betina pown x payah lah nak nanges sangat kan !

        Mohd Nur Saiful said...

        wow, yg no1 namapak sgt kau tak ske die..tapi nnt naik kinabalu jmpe die jgak kan...hehehe