BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, April 28, 2011

5 Things !

Atas permintaan ekayne shazali, aku mainlah game ni. Sweet tak aku ? Alang-alang aku pon tak ada benda nak post.*layan je r minah ni. Create blog dah lama, tapi post baru 11. hahahahaha.



1st day: Five things about you
2nd day: Five things you love
3rd day: Five things you hate
4th day: Five things you want to say to one person
5th day: Five wishes
6th day : Five items you can’t live without
7th day: Five important people
8th day: Five of your favourite songs
9th day: Five ways to win your heart
10th day: Five final words

Aku tak janji yang aku boleh ikut rule ni. Tapi yang penting, aku akan try postkan ikut turutan. hahahaha. Nak start sekarang ke ? Boleh je ! Next entry please ! 

2 comments:

ekayne shazali said...

eh dah boleh comment nad ! HAHA, btw kan ade 10 things tp asal title ko 5 things? HAHA

nadia azizi said...

kan dah ckp aku nak wat 5 ! kau wat 10 kah ? :-o